Search

Najpoznatiji hrvatski gastro magazin od sada u obliku kuharice

Najpoznatiji hrvatski gastro magazin od sada u obliku kuharice

Kuharica za bolju svakodnevicu

BURO.

Image: PR

"Mrvica svaki dan" ime je kuharice kojom je magazin Mrvica obilježio dvije godine postojanja. Još ne znate što je Mrvica? Čitajte dalje...

Mrvica je medij za osviještene konzumente, za ljude kojima je hrana više od hrane - mjera kvalitete života i nužna dnevna doza sreće. Pokretačica i urednica Mrvice je Željka Klemenčić, novinarka i freelance spisateljica koja kuha iz ljubavi i hobija, a o kuharici kaže: 

"Zanima me svakodnevna hrana, hrana uz kakvu smo odrasli i uz kakvu su vezane naše emocije. Iz te ideje izrastao je magazin Mrvica, a nakon što se arhiva lijepo nadebljala - i ova kuharica. To je jednostavna, iskrena knjiga koja vas želi nadahnuti da uživate u malim stvarima - od pametnog doručka do sretne večere u bilo kojem običnom radnom danu."

Najpoznatiji hrvatski gastro magazin od sada u obliku kuharice (фото 1)

Kuharica ima 208 stranica, a svi su recepti ilustrirani autorskim fotografijama. Koncepcijski, knjiga je podijeljena na prijedloge za doručak, ručak i večeru bilo kojeg radnog dana, a onda i složenija jela i slastice koje se obično kuhaju za slobodnih radnih dana rezerviranih za guštanje i druženje oko stola. Radi se o selekciji najboljih recepata iz prve dvije godine Mrvice koja je nadopunjena nekim novim Željkinim favoritima.

Najpoznatiji hrvatski gastro magazin od sada u obliku kuharice (фото 2)

"Nekad sam kuhala jer sam bila gladna. Jer sam željela pojesti nešto zdravo. Jer sam željela impresionirati goste. Danas kuham da u svakom danu doživim nešto lijepo. Otuda 'svaki dan', kao nit vodilja." Kuharica se, kao i tiskano izdanje magazina Mrvica, prodaje isključivo putem webshopa (www.mrvica.hr/shop/darovi) i dolazi na vašu kućnu adresu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više