Search

Nova knjiga Ingrid Divković

Nova knjiga Ingrid Divković

"Knjiga za divlju ženu"

Urednik: A.P.


Image: PR

U jedinstvenom ambijentu Zagreb 360° - Vidikovac Zagreb Eyea sinoć je predstavljen novi rad Ingrid Divković, "Knjiga za divlju ženu"

"Nakon gospodina Ega, svih turobnih i teških životnih situacija, na scenu života stupa ona, Divlja žena, vesela i strastvena, plaha i neobuzdana. Ona koju možda niste očekivali, ali koja dolazi, tiho i polako, poput vučice, na vršcima prstiju. Dolazi, podsjetiti nas tko smo bile, tko smo sada i tko ćemo tek biti. Inspiraciju za ovu knjigu dugujem Clarisi Pinkoli Estes, autorici knjige "Žene koje trče s vukovima", ali i svim ženama koje ispunjavaju moj svijet i čine ga ljepšim mjestom za život. "Knjiga za divlju ženu" je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. "Knjiga za divlju ženu" je knjiga utjehe i knjiga ljubavi", rekla je autorica knjige Ingrid Divković.

Promociju knjige podržala je i Jana, koja je za ovu prigodu lansirala 250 limitiranih bočica vode s porukom spisateljice. "Knjiga za divlju ženu" moći će se u narednih sedam dana kupiti na Abrakadabri te će nakon toga biti dostupna i na prodajnim mjestima Tiska (kiosci Tiska i Tisak medija prodajna mjesta).

Related articles

Buro 24/7 Selection

više