Search

Ove subote pridružite nam se na novom izdanju BURO. x adidas Sports Studio Book Cluba!

Ove subote pridružite nam se na novom izdanju BURO. x adidas Sports Studio Book Cluba!

Novo druženje uz knjigu "Plemeniti gospodin u Moskvi"

Tekst: BURO.


Pripadate li i vi u skupinu onih koji vole čitati, a često nemaju s kime prokomentirati posljednji u nizu naslova koji vas je oduševio, ili si jednostavno stalno obećajete da ćete početi više čitati pa to nikako ne činite, danas vam nudimo potencijalno rješenje. Koncept književnih klubova u svijetu je već desetljećima poznat, a isprobali su ga svi od spontano organiziranih susjeda do vrlo ambicioznih koncepta kao što je Oprah's Book Club ili neki od aktualnih književnih klubova brojnih poznatih osoba, poput Reese Witherspoon ili Emme Watson. S obzirom na to da Zagrebu sličnog sadržaja kronično nedostaje, odlučili smo napraviti nešto po tom pitanju, i to u suradnji s našim partnerima, adidas Sports Studijom te nakladničkom kućom Znanje.

adidas Sport Studio i portal BURO. s ponosom vas pozivaju na četvrto izdanje BURO. x adidas Sport Studio Book Cluba! Kroz suradnju s izdavačkom kućom Znanje, želimo vas potaknuti da subotnja jutra provedete uz knjigu, dobar razgovor i ukusne zalogajčiće u ugodnom ambijentu centra grada. Četvrto po redu druženje našeg kluba predvidjeli smo za subotu, 8. veljače u 11:30 sati, u prostorijama adidas Sport Studia, na adresi Ilica 21/3.

Zbog ograničenog broja mjesta, sve zainteresirane molimo da se prijave na rasporedu studija ili na mail [email protected]. Svim sudionicima bit će osiguran popust na knjigu koju ćemo odrediti za naš peti susret, a ove subote raspravljat ćemo o djelu američkog pisca Amora Towlesa "Plemeniti gospodin u Moskvi", višestruko nagrađivanom i naširoko hvaljenom romanu u čije se fanove, među ostalima, ubrajaju i Bill Gates i Barack Obama. Pridružiti nam se možete i ako niste pročitali knjigu, kako biste bili spremni za iduće izdanje BURO. x adidas Sport Studio Book Cluba koje će se održati u ožujku. Veselimo se druženju!

Leave a comment

više