Search

Ovo su najljepše krovne terase na svijetu

Ovo su najljepše krovne terase na svijetu

Taschen izdanje


Image: buro247.ru

"Rooftops: Islands in the Sky" u izdanju Taschena knjiga je koja će vas provesti kroz najljepše i najneobičnije krovne terase na svijetu

Philip Jodidio, autor je mnogih knjiga posvećenih arhitekturi, koji na jednom mjestu okuplja samo ono najbolje i najefektnije iz neke druge arhitektonske perspektive. U novoj knjizi imena "Rooftops: Islands in the Sky" u izdanju Taschena predstavio je opus reprezentativnih krovnih terasa, odnosno na koji način su spektakularni krovni eksterijeri iskorišteni. Posebna pažnja pridana je onim projektima koji se ističu svojim atraktivnim elementima, kao što su bazeni, vrtovi, restorani, čak i teniski tereni, a neke od terasa koje je predstavio su one iz Hong Konga, Osla, Chicaga, Sydneyja… Knjiga će se u prodaji naći 10. siječnja, a cijena će iznositi oko 45 funti.

Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 1)Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 2)Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 3)Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 4)Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 5)Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 6)

Ovo su najljepše krovne terase na svijetu (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više