Search

Patti Smith radi na novim književnim projektima

Memoari, detektivska priča, zbirka pjesama i mnogo više


Image: buro247.ru

Druga u nizu autobiografija Patti Smith naslovljena "M Train" još nije ni ugledala svjetlo dana, a svestrana umjetnica već je najavila nove projekte...

Prvi dio autobiografije kultne glazbenice Patti Smith "Tek djeca" dočekan je s velikim oduševljenjem, a osvojio je i prestižnu američku Nacionalnu književnu nagradu za najbolje izdanje u publicističkom žanru. A nedavno je Patti objavila kako planira još nekoliko književnih uradaka, između ostalog, želi napisati dječji roman i to upravo onakav kakav je i sama htjela čitati u djetinjstvu, zatim detektivsku priču, memoare i zbirku poezije. O svojim budućim spisateljskim projektima Patti je ispričala glavnom uredniku i novinaru časopisa The New Yorker Davidu Remnicku tijekom The New Yorker Festivala. "Neprestano na nečemu radim. Imam tone i tone i tone neobjavljenih materijala", komentirala je Patti. 

Veselimo se novim uracima, a dok čekamo drugi dio autobiografije "M Train" koji izlazi ovog mjeseca pogledajte i Pattin nastup na The New Yorker Festivalu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više