Search

Povijest legendarnih Rolling Stonesa u fotografijama

Povijest legendarnih Rolling Stonesa u fotografijama

Taschen izdaje knjigu od 600 stranica

Image: Buro247.ru

Izdavačka kuća Taschen priprema pravu poslasticu za sve ljubitelje legendarnih Rolling Stonesa. Ograničeno izdanje knjige s još neobjavljenim snimkama, pojavit će se uskoro u prodaji

Nakon nebrojeno mnogo članaka, fotografija, čak i filma, bend The Rolling Stones je sada u suradnji s izdavačkom kućom Taschen napisao monumentalnu knjigu s više od 600 stranica materijala. Predgovor je napisao Bill Clinton, a na stranicama su tiskane fotografije od kojih većina do sada nikad nije bila objavljivana. Među arhivskim snimkama su i fotografije Anne Leibovitz, Antona Corbijna, Helmuta Newtona, Normana Parkinsona i mnogih drugih poznatih fotografa. Tu su i kopije ulaznica te programa s gotovo svake turneje i koncerta.

The Rolling Stones

Osim goleme količine fotografija, u knjizi će se naći eseji poznatih autora te povijesna kronika, diskografija grupe i biografije svih članova. Nažalost, knjiga će biti tiskana u vrlo ograničenoj tiraži, ali će svaki primjerak biti osobno potpisan od strane članova benda. Tako će postati pravi raritetni primjerak i predmet žudnje za sve kolekcionare i obožavatelje benda. Datum realizacije, cijena i izgled naslovnice još nisu poznati.

The Rolling Stones

The Rolling Stones

Related articles

Buro 24/7 Selection

više