Traži

Pozivamo vas da se pridružite BURO. x adidas Sport Studio Book Clubu!

Pozivamo vas da se pridružite BURO. x adidas Sport Studio Book Clubu!

Novo izdanje ove subote u Ilici 21/3

Tekst: E.G.


Fotografija: BURO.

Pripadate li i vi u skupinu onih koji vole čitati, a često nemaju s kime prokomentirati posljednji u nizu naslova koji vas je oduševio, ili si jednostavno stalno obećajete da ćete početi više čitati pa to nikako ne činite, danas vam nudimo potencijalno rješenje. Koncept književnih klubova u svijetu je već desetljećima poznat, a isprobali su ga svi od spontano organiziranih susjeda do vrlo ambicioznih koncepta kao što je Oprah's Book Club ili neki od aktualnih književnih klubova brojnih poznatih osoba, poput Reese Witherspoon ili Emme Watson. S obzirom na to da Zagrebu sličnog sadržaja kronično nedostaje, odlučili smo napraviti nešto po tom pitanju, i to u suradnji s našim partnerima, adidas Sports Studijom te nakladničkom kućom Znanje.

adidas Sport Studio i portal BURO. s ponosom vas pozivaju na drugo izdanje BURO. x adidas Sport Studio Book Cluba! Kroz suradnju sa Znanjem, želimo vas potaknuti da subotnja jutra provedete uz knjigu, dobar razgovor i ukusne zalogajčiće u ugodnom ambijentu centra grada. Drugo po redu druženje našeg kluba predvidjeli smo za subotu, 16. studenog u 11 sati, u prostorijama adidas Sport Studia, na adresi Ilica 21/3. Taj će nam susret poslužiti za upoznavanje i razgovor o tome što ćemo čitati u narednim mjesecima, kako ćemo birati naslove te definiranje toga kako će naši budući susreti uopće izgledati.

Zbog ograničenog broja mjesta, sve zainteresirane molimo da se prijave na rasporedu studija ili na mail info@buro247.hr... Svim sudionicima bit će osiguran popust na knjigu koju ćemo odrediti za naš treći susret, a ove subote raspravljat ćemo o djelu američke spisateljice Taylor Jenkins Reid "7 muževa Evelyn Hugo", kojem uskoro slijedi i holivudska ekranizacija. Pridružiti nam se možete i ako niste pročitali knjigu, kako biste bili spremni za iduće izdanje BURO. x adidas Sport Studio Book Cluba koje će se održati u prosincu. Veselimo se druženju!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

Napišite komentar

više