Search

Pozivamo vas da se pridružite prvom BURO. x adidas Sport Studio Book Clubu!

Pozivamo vas da se pridružite prvom BURO. x adidas Sport Studio Book Clubu!

Prvo izdanje kreće već ove subote u Ilici 21/3

Tekst: E.G.


Spadate li i vi u one koji vole čitati, a često nemaju s kime prokomentirati posljednji u nizu naslova koji vas je oduševio, ili si jednostavno stalno obećajete da ćete početiti više čitati pa to nikako ne činiti, danas vam nudimo potencijalno rješenje. Koncept književnih klubova u svijetu je već desetljećima poznat, a isprobali su ga svi od spontano organiziranih susjeda do vrlo ambicioznih koncepta kao što je Oprah's Book Club ili neki od aktualnih književnih klubova brojnih poznatih osoba, poput Reese Witherspoon ili Emme Watson. S obzirom na to da Zagrebu sličnog sadržaja kronično nedostaje, odlučili smo napraviti nešto po tom pitanju, i to u suradnji s našim partnerima, adidas Sports Studiom te nakladničkom kućom Znanje.

adidas Sport Studio i portal BURO. s ponosom vas pozivaju na prvo izdanje BURO. x adidas Sport Studio Book Cluba! Kroz suradnju sa Znanjem, želimo vas potaknuti da subotnja jutra provedete uz knjigu, dobar razgovor i ukusne zalogajčiće u ugodnom ambijentu centra grada. Prvo druženje našeg kluba predvidjeli smo za subotu, 19. listopada u 11 sati, u prostorijama adidas Sport Studia, na adresi Ilica 21/3. Taj će nam susret poslužiti za upoznavanje i razgovor o tome što ćemo čitati u narednim mjesecima, kako ćemo birati naslove te definiranje toga kako će naši budući susreti uopće izgledati.

Zbog ograničenog broja mjesta, sve zainteresirane molimo da se prijave na Rasporedu studija ili na mail [email protected] Prvih deset prijavljenih dobit će besplatni primjerak prve knjige o kojoj će klub razgovarati na drugom susretu, dok će svim sudionicima biti osiguran popust na knjigu. Riječ je o novom naslovu koji je nedavno preveden na hrvatski jezik i koji je osvojio čitatelje diljem svijeta. Štoviše, u tijeku su i dogovori za holivudsku ekranizaciju. O kojoj se knjizi točno radi, otkrit ćemo vam na licu mjesta. Veselimo se druženju!

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više