Search

Predstava \"Harry Potter i ukleto dijete\" postaje knjiga

Predstava "Harry Potter i ukleto dijete" postaje knjiga

U dva dijela

Image: buro247.hr arhiva

Stiže fantastična vijest za sve fanove sage o Harryju Potteru! Kazališna predstava "Harry Potter i ukleto dijete" bit će pretočena u knjigu i to objavljenu u dva dijela...

Vijest o nastavku priče o omiljenom čarobnjaku, Harryju Potteru, u obliku kazališne predstave, naslovljene "Harry Potter i ukleto dijete", koja će zaigrati na londonskim kazališnim daskama ovog ljeta, dočekana je s ogromnim oduševljenjem među brojnim fanovima sage. A ovih nam je dana stigla još jedna sjajna vijest, a to je da će upravo predstava "Harry Potter i ukleto dijete" biti objavljena kao knjiga i to u dva dijela. 

Scenarij, za koji je zadužen Jack Thorne, temelji se na osnovnoj radnji priče o Harryju Potteru autorice J. K. Rowling, točnije vodi nas 19 godina nakon događaja koji su se zbili u "Harryju Potteru i darovima smrti". Harry sad radi u Ministarstvu magije i otac je troje djece.

Knjiga će biti objavljena u elektroničkom formatu na stranici Pottermore, digitalnoj platformi J. K. Rowling, te u tiskanom izdanju kuće Little, Brown and Company, i to u dva dijela. Premijera kazališne predstave "Harry Potter i ukleto dijete" zakazana je za 30. srpnja, a knjiga će izaći dan kasnije, točno na Harryjev rođendan. Jedva čekamo!

Related articles

Buro 24/7 Selection

više