Search

Prekrasna knjiga s fotografijama morskih pasa dolazi u kavezu

Prekrasna knjiga s fotografijama morskih pasa dolazi u kavezu

Od cijenjenog fotografa Michaela Mullera


Image: Taschen

Slavni američki fotograf na neko vrijeme zaputio se u podmorje ne bi li svojim fotoaparatom zabilježio opasna morska bića

Michael Muller cijenjeni je američki fotograf. Poznat je po svom radu, točnije fotografijama slavnih osoba, ali i onima u svrhe raznih promotivnih kampanja. Isto tako, radio je i niz promotivnih fotki za filmove plakata, a poznat je i po svojim podvodnim fotografijama morskih pasa. Muller je ove godine izdao i monografiju imena "Sharks" u izdanju Taschena u kojoj je predstavio svoja veličanstvena foto djela ovih "podvodnih supermodela", a koji su na stranicama knjige poput predivnog sna, ali istovremeno i noćne more. No, priča tu ne staje jer je knjiga upakirana u svojevrsni protektivni kavez te je tim potezom dobila još na dramatičnosti. Stoga, nimalo ne čudi kako je ova cijela priča sve skupa privukla veliku pažnju, a knjigu "Sharks" svi su najednom poželjeli imati na svom coffee stoliću.

Prekrasna knjiga s fotografijama morskih pasa dolazi u kavezu (фото 1)Prekrasna knjiga s fotografijama morskih pasa dolazi u kavezu (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više