Search

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom

Taschen je izdao posebnu seriju posvećenu omiljenom časopisu

BURO.


Image: Buro247.ua

Povodom nedavne obljetnice 125 godina postojanja, časopis National Geographic dopustio je ulazak u svoju arhivu izdavačkoj kući Taschen. Sve prikupljeno nalazi se u novom izdanju koje sadrži tri uzbudljive knjige o putovanjima

Generacije i generacije čitatelja već se godinama upoznaju s najzanimljivijima kutcima svijeta zahvaljujući najpopularnijem časopisu posvećenom toj tematici, National Geographicu. Brojne sjajne fotografije, ilustracije i priče prikupljene iz različitih dijelova svijeta otkrivaju nam ljepote i različitosti svijeta. Kombinacijom znanosti, putovanja, povijesti i kulture nadahnjuju milijune čitatelja zainteresiranih za ovu temu.

Nova knjiga u izdanju Taschena "Oko svijeta u 125 godina" sadrži tri različite knjige, a transkontinentalno putovanje započinje Amerikom, prolazi preko Antarktika prema Africi i Europi te završava u Oceaniji. U knjizi možemo pratiti različite metamorfoze zemalja i kontinenata, te kako je časopis National Geographic evoluirao kroz dugih 125 godina.

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom (фото 1)

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom (фото 2)

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom (фото 3)

Ova limitirana edicija dosad neobjavljenih fotografija zaslužuje i pozornost radi dizajna knjige. Naime, tvrde korice knjiga lako se pretvaraju u praktičan stalak za knjige. Taschen će ediciju izdati u svega 125,000 primjeraka, a bit će dostupne na engleskom, španjolskom, francuskom i njemačkom jeziku, a koštat će 349 funti.

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom (фото 4)

Put oko svijeta u 125 godina s National Geographicom (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više