Search

\"A tko si ti?\"

"A tko si ti?"

Izložba fotografkinje Sare Pukanić


Image: Sara Pukanić

U Galeriji R3a se 11. siječnja otvara izložba "A tko si ti?" autorice Sare Pukanić...

Otvorenje izložbe održat će se u četvrtak, 11. siječnja s početkom u 19 sati u zagrebačkoj Galeriji R3a. Sara Pukanić tako prikazuje fotografije koje je snimila prilikom svojeg nedavnog putovanja u Japan i na Bali, a otvorena je do 25. siječnja i ulaz je slobodan.

O izložbi:
Tokio je kaotično mjesto savršenog reda. Veliki izolirani grad, pomalo lišen emocija. Spoj tradicionalnog i suvremenog. Grad koji je zbog svojeg kaosa i užurbanosti u meni stvorio tjeskobu i divljenje. Promatrajući razne oblike, boje i ljude u gradu u meni bi probudilo osjećaj ugode i želje da zabilježim taj trenutak. Žene u kimonima koje su hodale po ulici te ljudi koji su nosili maske na licu zaokupili bi moju pažnju. Kyoto, grad hramova, gejši, šarene odjeće i specifičnog stila. Za razliku od Tokija i Kyota, na Baliju se osjeća staloženost i mir kojem pridonose prekrasna polja riže u unutrašnjosti Balija, Ubudu. Unatoč kaosu unutar i oko sebe, probijala sam vlastite granice fotografirajući strance na ulici kako bih stvorila vlastiti mir. 

O autorici:
Sara Pukanić rođena je 1991. u Zagrebu. Završila je preddiplomski studij novinarstva te diplomski studij upravljanja poslovnim komunikacijama na Veleučilištu Vern. Fotografijom se bavi od 2013. godine. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više