Search

Ako dosad niste imali prilike prošetati \"crvenim tepihom\" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu

Ako dosad niste imali prilike prošetati "crvenim tepihom" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu

U sklopu cool projekta "Okolo"


Image: PR

Novi projekt posvećen umjetničkom istraživanju Zagreba - "Okolo" - malim intervencijama u samo tkivo grada, od 7. do 22. srpnja, oživljava niz javnih gradskih prostora i pretvara ih u mjesta gdje se umjetnost spontano dotiče svakodnevice grada. Preko dvadeset lokacija u centru Zagreba tako je, kao "carte blanche", predano u ruke umjetnika koji će zanimljivim rješenjima podići sadržajnu vrijednost odabranih gradskih prostora i skrenuti pažnju na njihovu ljepotu i posebnost, otkrivajući potencijal onih zanemarenih i "praznih", kao i novu dimenziju funkcionalnih prostora, istovremeno ih povezujući i mapirajući kao mjesta vrijedna zaustavljanja i promišljanja. Jedna od intervencija u gradu koja trenutno posebno privlači pažnju jest ona koju potpisuje Boris Bare. Naime, grad je postao bogatiji za upečatljivi "crveni tepih" u prolazu prema Zakmardijevim stubama, dok će glavne stepenice Tržnice Dolac uskoro novim izgledom zasigurno podjednako privlačiti pažnju prolaznika. U nastavku pogledajte kako izgleda ova gradska atrakcija u sklopu cool projekta "Okolo" koji smo najavili ovdje i naravno, imajte na umu kako je ovo samo jedna u nizu genijalnih realizacija u gradu koje ćemo imati prilike vidjeti za vrijeme trajanja festivala. Više o svemu pratite na službenoj Facebook stranici

Ako dosad niste imali prilike prošetati "crvenim tepihom" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu (фото 1)

Ako dosad niste imali prilike prošetati "crvenim tepihom" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu (фото 2)

Ako dosad niste imali prilike prošetati "crvenim tepihom" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu (фото 3)

Ako dosad niste imali prilike prošetati "crvenim tepihom" evo odlične prilike da to učinite ovih dana u Zagrebu (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više