Search

Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima

Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima

Train Project


Image: Arron Hsiao

Fotograf je u svojoj seriji imena "Train Project" zabilježio situacije putnika putujućeg vlaka, kao i prolaznost vremena

Train Project sjajan je fotografski projekt autora Arrona Hsiaoa čiji je fokus prozor putujućeg vlaka, odnosno situacije koje se krije iza njega. Fotograf na taj način naglasak stavlja na tehniku fotografiranja tijela u pokretu, što je prilično kompleksno, a uz to kombinira i prolaznost vremena, odnos između fotografa i osoba koje je ulovio kao i same situacije likova koji putuju spomenutim vlakom. U ovoj briljantnoj seriji fotografija tako možemo vidjeti kojim se sve metodama služe putnici ne bi li si prikratili vrijeme putovanja. Neki tako slušaju glazbu, drugi čitaju knjige, telefoniraju i slično… Train Project snimljen je na Tajvanu, a u nastavku pogledajte o čemu je točno riječ.

Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 1)Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 2)Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 3)Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 4)Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 5)Briljantna serija fotografija putnika u vlakovima (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više