Search

Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama

Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama

Mlada i ambiziozna Cielo Yu


Image: Cielo Yu

Vjerojatno ste već zapazili njezine "nametljive" fotografije i izričaj s kojima se itekako istaknula. Ona je Cielo Yu, a živi i radi u gradu Taipei

Sve je više fotografa i umjetnika koji se ističu svojom neobičnom estetikom, temama koje provlače u svojim serijama te stilom izričaja. Jedna od njih je i mlada fotografkinja Cielo Yu koja dolazi s Tajvana, a njezine radove ste već sigurno negdje zamijetili i vidjeli. Naime, svaki njezin foto uradak ispunjen je sa živosti, nerijetko nostalgijom, neobičnim situacijama u kojima uglavnom vidimo mlade djevojke u raznim izdanjima i radnjama. Ono što Tajvanki Cielo svakako ide u prilog jest njezino vidljivo eksperimentiranje i neiscrpne ideje s kojima redovito koketira. Zanimljivo i je kako njezine fotografije možete uvijek gledati iznova i svaki put će vas jednako iznenaditi i nikada vam neće biti dosadne. O čemu je riječ provjerite u nastavku.

Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 1)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 2)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 3)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 4)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 5)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 6)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 7)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 8)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 9)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 10)Fotografkinja koja sjajno eksperimentira s kompozicijom i bojama (фото 11)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više