Search

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju \"project love\"

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju "project love"

Video projekt

Urednik: D.D.


Image: PR

Karla Jurić i Matej Jurčević fotografi su koji su svoju suradnju započeli tijekom studija te su nastavili raditi na brojnim umjetničkim i komercijalnim projektima. Sada predstavljaju svoj najnoviji video projekt čija će se premijera održati 17. listopada u 19 sati u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti.

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju "project love" (фото 1)

Video projekt "project love" simbolizira osviještenost o ljudskoj potrebi za ljubavi koja nam je svima zajednička. Svjesni trenutka u kojem živimo i činjenice da smo dostupniji jedni drugima više nego ikada, dok s druge strane primjećujemo kako sve teže ostvarujemo intimne trenutke kroz ovaj rad simbolički uzimamo kontrolu nad njima nazad.

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju "project love" (фото 2)

Ljubav je univerzalni jezik svih nas koji nema granica i jedini jezik koji nismo morali naučiti. Svako naše iskustvo neovisno o tome tko smo jednako je i zaslužuje biti tako i gledano. Ovaj rad prikazuje specifične i intimne trenutke i time evocira emociju u kojoj se svi možemo prepoznati.

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju "project love" (фото 3)

"Video projekt rezultat je rada nas i naših prijatelja,  tako da bi mogli reći da je i sam proces snimanja za nas bio project love. Važno mi je bilo da rad pokazuje ljubav koja je za sve i koja je svima poznata", izjavio je Jurčević.

Mlade nade hrvatske fotografije Karla Jurić i Matej Jurčević predstavljaju "project love" (фото 4)

Najavni video možete pogledati u nastavku, a premijera video projekta je zakazana za 17. listopada.

Leave a comment

više