Search

Nova platforma za mlade umjetnike iz regije

Nova platforma za mlade umjetnike iz regije

Side Effects Print

BURO.


Image: PR

Dizajn studio Metaklinika i dizajn inkubator Nova Iskra sa zadovoljstvom predstavljaju prvi regionalni online shop umjetničkih printeva Side Effects Print

Etiketa Side Effects, lansirana prije manje od godinu dana, nije uobičajena zbirka umjetničkih printeva. Ona uključuje pažljiv izbor autora, također i proces selekcije radova, materijala za printanje te boja. Kao dio inicijalne kolekcije od deset printeva od deset različitih autora mlađe generacije iz cijele regije Balkana, ideja je bila ponuditi im priliku da realiziraju svoje radove na većem formatu i na najvišoj produkcijskoj razini. Ideja o širenju ove zbirke postojala je odmah na početku. Nakon imena kao što su Mane Radmanović, Bratislav Milenković, Jovan Trkulja, Biskoteka, Sretan Bor, listi ilustratora pridružili su se Sandra Milanović i Danijel Savović često nazivani i 'les enfant terribles' suvremenog umjetničkog izražaja.

Nova platforma za mlade umjetnike iz regije (фото 1)

Printevi se mogu kupiti na rijetko prisutnom B1 formatu, a rade se u limitiranim serijama od 100 komada bez mogućnosti dodatnog printanja. Side Effects online shop otvoren je 7 dana u tjednu i to 24 sata dnevno baš cijelu godinu. A na web-stranici www.sideeffectsprint.com pronaći ćete i dodatan zanimljiv sadržaj te intervjue s umjetnicima. Kolekcija će se stalno proširivati s novim imenima stoga svratite na spomenutu stranicu češće.

Nova platforma za mlade umjetnike iz regije (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više