Search

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač

Etui by Mateja Kovač


Naša omiljena hrvatska ilustratorica, Mateja Kovač predstavlja Etui - kolekciju romantičnih i ženstvenih likovnih interpretacija inspiriranim svakodnevnim ritualima poput uljepšavanja, mode, prirode, kuhanja, druženja i putovanja. Svime onime što zaokuplja maštu nama ženama. Etui ilustracije upravo zato idealne su za ukras doma, ali i kao poklon koji će zauvijek ostati dio nečije svakodnevnice i činiti ju još ljepšom.

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač (фото 1)

"Svojim ilustracijama nastojim uvijek prenositi one emocije koje pozitivno oboje trenutak i oživljavaju rutinu kroz vrlo jednostavne i svima poznate motive. Želim da one u svakome momentalno probude one lijepe asocijacije i da je već, makar jedan pogled na ilustraciju dovoljan da se dogodi ta pozitivna promijena... Uloga mojih slika jest da vesele druge i to je njihova najveća vrijednost." otkrila nam je Mateja.

Ne samo to, dok Mateja priprema web shop za Hrvatsku, njezine ilusracije moći ćete uskoro kupiti u zagrebačkom Iggy storeu.

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač (фото 2)

Za sada pod brendom Etui dolaze ilustracije u obliku artprinteva, ali saznajemo kako s vremenom na webu Mateja planira i imati i druge proizvode. Među prvima to će biti serija pozivnica za vjenčanje! Vjerujemo kako će i na njima biti njezin romantičan senzibilitet u potpunosti izražen te kako će lista za narudžbe biti poduža...

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač (фото 3)

Nove bajkovite ilustracije iz radionice Mateje Kovač (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više