Traži

Odlična vikend radionica fotografije u Zagrebu, Splitu i Rijeci

Odlična vikend radionica fotografije u Zagrebu, Splitu i Rijeci

Frame the Street

Tekst: Tina Kovačiček


Fotografija: © Zoran Kulusic-Neral,
Frame the Street

Ako ste razmišljali o tečaju fotografije, projekt "Frame the Street" mogao bi biti dobar izbor za vas

Fotograf Zoran Kulušić-Neral radionicu fotografije pokrenuo je prije otprilike dvije godine, a dosad su je prošli brojni polaznici. Osim u Zagrebu, za radionicu Frame the Street se možete prijaviti i u Splitu i Rijeci. Trodnevna radionica obuhvatit će sve ono bitno što o fotografiji morate znati i uvesti vas u ovaj čaroban svijet.

Nakon osnovnog teoretskog dijela, radionica se fokusira na praktični dio, tj. fotografiranje po ulicama Zagreba i drugih gradova. Dodatno polaznici uče o fotografiranju portreta s dostupnim svjetlom i dosvjetljivačima. Trodnevna radionica održava se od petka do nedjelje; teorijski dio je u petak od 18 do 22 sata, a praktičan dio održava se subotom i nedjeljom od 8 do 13:30. Zajednička analiza fotografija održava se 2 do 3 tjedna nakon samog praktičnog dijela. Svrha je da polaznici usvoje osnove fotografiranja te da jedni od drugih uče, razmjenjuju znanje i savjetuju se s voditeljem oko određenih pitanja koje imaju u vezi fotografiranja. 

U Splitu će se radionica održati 26. do 28. veljače pa požurite s prijavama, a nakon toga slijedi Zagreb od 4. do 6. ožujka. Sve informacije potražite na stranici www.framethestreet.com ili Facebooku Frame the Street.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor