Search

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja

U sklopu Too Loud Festa


Image: PR

"Too Loud Audio Design" jedinstvena je izložba dizajnerskih uređaja koje potpisuju dizajneri i dizajnerski studiji diljem svijeta. Održava se u Zagrebu od 21. do 25. studenog, kao uvod u Too Loud Fest, festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike

Uoči i za vrijeme trajanja Too Loud Festa 2017, u Oris Kući arhitekture, organiziran je "Too Loud Audio Design", izložba dizajnerskih audio proizvoda koje potpisuju poznati svjetski dizajneri poput Rossa Lovegrovea, Jakoba Jensena, Livia Cucuzze, Simona Daviesa i drugih. Upoznajte se s vrhunskim talijanskim, finskim, danskim, američkim, francuskim, engleskim, japanskim i njemačkim dizajnom zvučnika, slušalica, gramofona i ostalih audio uređaja.

Entuzijast vrhunskog zvuka i organizator Too Loud Festa, Nebojša Uglješić, napominje kako su i ova izložba i cijeli Too Loud Fest zamišljeni da budu namijenjeni svima, a cilj je upoznati ljude s izvanserijskim dizajnom, s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike te pritom pružiti dobru zabavu.

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja (фото 1)

"Mnogi hrvatski distributeri u ponudi audio i video uređaja imaju primjerke iza kojih stoje renomirani svjetski dizajneri. Riječ je o zaista izgledom posebnim proizvodima. Nažalost, šira javnost nije upoznata s takvim izborom, tako da je Too Loud Audio Design rijetka prilika da se pomno birani dizajnerski proizvodi distributera nađu po prvi put u Hrvatskoj na jednom mjestu", rekao je Uglješić. Izložbu će biti moguće posjetiti od 21. do 25. 11. od 9 do 17 sati, s iznimkom subote, od 10 do 15 sati. Ulaz je slobodan.

Inače, Too Loud Fest jedinstven je festival dobre glazbe i još boljeg zvuka i slike, namijenjen ljubiteljima glazbe, filma, modernog dizajna i novih tehnologija te svima koji žele podići kvalitetu življenja u vlastitom domu. Više o svemu pronađite na Facebooku.

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja (фото 2)

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja (фото 3)

Ovaj mjesec rezervirajte za jedinstvenu izložbu dizajnerskih uređaja (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više