Search

Prijedlog za večeras: \"Graffiti na Gradele\"

Prijedlog za večeras: "Graffiti na Gradele"

Izložba u galeriji Siva


Image: PR/ ARTUDITU kolektiv

U subotu, 9.4. u Galeriji Siva otvorit će se izložba u organizaciji kolektiva "Graffiti na Gradele", na kojoj će svoje radove izlagati zagrebački umjetnici iz kolektiva Artuditu, Chez186, Sarme, Bare iz kolektiva Pimp my Pump, Modul Osam i Mane Mei, a u goste dolazi i splitski umjetnik Vuk Oreb

Ideja GNG kolektiva je u Galeriji Siva okupiti umjetnike koji s njima surađuju od samih početaka te ih nesebično podržavaju i uvijek se vraćaju u Bol, gdje se svakog srpnja održava središnja aktivnost i graffiti festival. Cilj izložbe je pokazati radove umjetnika koji, između ostalih, aktivno djeluju i preko GNG platforme, a koji se izražavaju različitim stilovima koristeći različite medije. Na taj način GNG želi predstaviti svoje područje djelovanja, koje polazi od oslikavanja zidova graffitima i muralima, pa sve do postavljanja instalacija, intervencija u javni prostor i izlaganja u malim galerijama.

Prijedlog za večeras: "Graffiti na Gradele" (фото 1)

Otvorenje izložbe je u subotu, 9.4. u 20 sati, a pripremila ju je Antonija Bačić iz GNG kolektiva, studentica animacije i novih medija s Akademije likovnih umjetnosti. Graffiti Na Gradele, regionalni je graffiti festival iz Bola na Braču koji ovog ljeta slavi svoju petu godinu djelovanja i na kojemu sudjeluju ponajbolji, regionalni graffiti i street art umjetnici, hip hop glazbenici i mladi kreativci.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više