Traži

Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta

Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta

Instalaciju potpisuje Phillip K Smith III


Fotografija: Lance Gerber,
Royale Projects

Projekt imena 1/4 Mile Arc, cijenjenog umjetnika i autora Philipa K Smitha, nedavno je oduševio sve posjetitelje ove američke plaže

I dok smo mi u podneblju debelih minusa i zimskog razdoblja, u Kaliforniji vlada ipak malo drugačija klima, savršena za ovakav tip umjetničkih projekata. Riječ je o instalaciji koja se sastoji od 250 zrcala postavljenih okomito u nizu na plaži u Laguna Beachu. Posljednji je to uradak imena 1/4 Mile Arc cijenjenog umjetnika i autora Philipa K Smitha, kojeg znamo i po projektu zrcalne kolibe smještene u pustinji Joshua Tree. Ovaj novi projekt koji je nedavno bio postavljen na spomenutoj plaži za cilj je imao "uloviti" valove u kontekstu refleksija i "produljiti" tako njihovo trajanje. Kako to sve skupa izgleda u stvarnosti pogledajte na fotografijama, ali i videu.

Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta (фото 1)Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta (фото 2)Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta (фото 3)Refleksija valova u funkciji umjetničkog projekta (фото 4)

 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više