Search

Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati

Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati

Iz serije ilustracija "10 Things Every Foodie Can Relate To"


Image: Lingvistov

"Uvijek želim samo dvije stvari: smršaviti i jesti" - samo je jedan u nizu duhovitih citata koje možete pronaći u seriji ovih super fora ilustracija

Hrana može biti veliki užitak, s time bi se mnogi složili, posebice gurmani. Bilo da se radi o tortama, kolačima, pizzi, hamburgerima, juhama, kroasanima, tjestenini, mesnim zalogajima i sličnim zdravim ili pak ne tako zdravim delicijama, činjenica je da im rijetko možemo odoljeti. Inspirirane upravo time, autorice koje stoje iza web stranice Lingvistov podijelila su niz simpatičnih i humorističnih ilustracija o navikama tzv. foodieja, u kojima se pak svi možemo (potajno) prepoznati. Naime, svaka od ilustracija iz serije "10 Things Every Foodie Can Relate To" sadrži duhovit citat koji će vas vrlo vjerojatno nasmijati, a s kojim ćete se vrlo vjerojatno moći identificirati. Riječ je u biti o borbi između objedovanja i kako pritom ostati zdrav, a o čemu je točno riječ provjerite u nastavku, a sve ostale jednako simpatične ilustracije iz drugih serija ovih kreativki iz Rusije možete pronaći na službenoj stranici.

Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 1)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 2)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 3)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 4)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 5)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 6)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 7)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 8)Simpatične i duhovite ilustracije u kojima će se baš svi (potajno) prepoznati (фото 9)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više