Search

Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić

Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić

"Experimental View"

Image: PR

Fotografsko - stilistički projekt Pavliš + Pavić "Experimental View" predstavit će se 27. veljače u Galeriji Kranjčar

Fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić ovim su projektom iskoristili slobodu umjetnosti kao najintenzivniju formu individualizma. Autori su pokušali "pomaknuti" komercijalan pristup modi - s kojim se svakodnevno susreću -  te "riskirati" drugačijim pristupom unutar područja modne fotografije. Serija crno-bijelih fotografija velikog formata prikazuje moćnu sinergiju fotografskih elemenata sa stilističkim formama tekstura i volumena.

Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić (фото 1)

Korištenjem fotografije kao medija kojim će prezentirati svoje ideje, na promatrača se prenosi određena doza sirovosti te nepoznate i hladne eksperimentalnosti. Svaka fotografija nosi tenziju svjetla i tame te dinamike i statike, uz stalno prisutnu napetost između modela i fotografa, prenoseći je i na njezina promatrača. Fotografije su nastajale tijekom zadnjih godinu i pol dana stvaralaštva mladih autora. Fotografsko - stilistički projekt Pavliš + Pavić "Experimental View" predstavit će se 27.02.2017. u Galeriji Kranjčar.

Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić (фото 2)Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić (фото 3)Sloboda umjetnosti u fotografsko-stilističkom projektu Pavliš+Pavić (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više