Search

Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka!

Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka!

New York iz neke nove perspektive

Tekst: L.L.


Image: Instagram

Instagram profil bivšeg inženjera i fotografa Navida Baratyja, osim divnih pejzaža i street fotografija, skriva i sasvim posebne fotografije omiljenog američkog grada. Fotografiran iz zraka, New York na Navidovim fotografijama izgleda spektakularno, a sam umjetnik u jednom je intervjuu rekao kako je fotografirajući grad iz drugačije perspektive otkrio sasvim novu, skrivenu dimenziju koja kao da je samo čekala da bude otkrivena.

Osim iz zraka, zadivljujuće su i njegove fotografije grada koje stvara fotografirajući gradski pejzaž u obrisima ogromnih staklenih nebodera stvarajući tako dubinu i prikaz užurbanog grada u nekom posve novom svjetlu, još raskošnijem i detaljnijem.

Genijalne fotografije Navida Baratyja možete pogledati na njegovom Instagram profilu navidbaraty.

Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! (фото 1)Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! (фото 2)Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! (фото 3)Spektakularne fotografije New Yorka kakve zasigurno još niste vidjeli - iz zraka! (фото 4)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više