Search

Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama

Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama

"Women in Dior - Sublime Elegance of a Portrait"


Image: Dior

Modna kuća Dior će početkom svibnja simultano predstaviti knjigu, ali i izložbu koje slave poznate dive odjevene u njihove nezaboravne kreacije

"Women in Dior - Portraits of Elegance" naziv je knjige, ali i istoimene izložbe francuske modne kuće Dior. Radi se o konceptu svojevrsnog homagea svim ženama-divama koje su kroz njihovu modnu eru postojanja u nekim prilikama nosile njihove nezaboravne kreacija o kojima se i dan danas priča te spominje u modnim kuloarima. Kako bi obilježili predstavljanje i izlazak spomenute knjige, Muzej Christian Dior u tu čast priredio je i istoimenu izložbu. Muzej je to koji se prigodno nalazi u Granevilleu u francuskoj Normandiji, inače rodnom gradu modnog velikana Christiana Diora. Na izložbi će se tako moći pogledati nostalgični foto trenuci diva kao što su princeza Margaret, Marilyn Monroe, Genevieve Page, Mitzah Bricard, princeza Diana, ali i Rihanna… Izložba se otvara 5. svibnja ove godine.

Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 1)Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 2)Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 3)Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 4)Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 5)Stižu knjiga i izložba posvećene svim Diorovim muzama (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više