Search

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka

"Shoes: Pleasure and Pain"


Image: PR

Svi koji obožavate cipele isplanirajte put u London iduće godine jer se u muzeju Victoria & Albert priprema odlična izložba

Prošlog je tjedna londonski Victoria & Albert muzej objavio vijest o svojoj velikoj modnoj izložbi koju priprema za lipanj 2015. godine. Ovog je puta moda na strani cipela. Izložbom pod nazivom "Shoes: Pleasure and Pain" prikazat će se povijesni pregled cipela iz svih krajeva svijeta koje su ponekad znale biti itekako ekstremne. Tome će svjedočiti preko 200 pari cipela, od sandala od čistog zlata koje datiraju još iz doba starog Egipta pa sve do suvremenih modela najpoznatijih svjetskih dizajnera. Izložba će pokušati objasniti kulturni značaj i moć transformacije cipela kao modnog dodatka te ispitati razvoj tehnologije obuće koja je često puta u svrhu estetike poprimala dramatične oblike. Slavni primjerci kolekcionara i strastvenih obožavatelja cipela bit će izloženi zajedno s cipelama iz daleke povijesti, od kojih neke nikad prije nisu viđene.

Otvorenje izložbe zakazano je za 13. lipanj, a svoj ćete put u London kako biste pogledali ovu izložbu moći planirati sve do 31. siječnja 2016. godine.

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 1)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 2)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 3)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 4)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 5)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 6)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 7)

Sve transformacije omiljenog modnog dodatka (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više