Search

Svijet ispunjen mitskim bićima i atmosferom

Svijet ispunjen mitskim bićima i atmosferom

Izložba umjetnice Andreje Resner u Boonici

Image: Vizualyst

Ovog petka, 27. studenog, u prostoru Boonike (Veslačka 23) očekuje nas otvorenje samostalne izložbe mlade umjetnice Andreje Resner koja će za ovu priliku na dan izložbe finalizirati posebnu instalaciju...

Andrea Resner mlada je hrvatska umjetnica koja živi i radi na relaciji Zagreb - Split te je aktivno uključena u hrvatsku street art scenu. Zadnji projekt koji je radila je oslikavanje zida na festivalu Nema labavo u Splitu, a završio je prije koji dan. Također, njezine ste radove već imali prilike vidjeti u sklopu Muzeja ulične umjetnosti (MUU).

Njezina umjetnost je prvenstveno obavijena magijom, nadrealnim i bajkovitim. Osim ilustracija, fotografija i performansa, možda najbolji njezini radovi realizirani su baš u mediju prostorne instalacije koje zbog svog posebnog magičnog karaktera svakog promatrača priivuku u drugačiju atmosferu.

Svijet ispunjen mitskim bićima i atmosferom (фото 1)

Svijet, iza zastora, ispunjen mitskim bićima, prizorima i atmosferom u ovoj instalaciji koju će ralizirati u Boonici možda će do sada postati najstvarnijim do sada. Izložba 'Sogni d'oro' se realizira u sklopu dugogodišnjeg BooEx projekta Boonika udruge, 27. studenog u 20sati i moći će se pogledati do 11. prosinca, svaki radni dan od 12 do 18 sati.

Svijet ispunjen mitskim bićima i atmosferom (фото 2)

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više