Search

Umjetnica OKO ponovno budi kreativnu scenu Zagreba

Umjetnica OKO ponovno budi kreativnu scenu Zagreba

Izložba u galeriji Vn


Image: PR

"You can grow up but not grow old" je ideja vodilja novog umjetničkog projekta i stvaralačkog zanosa umjetnice OKO

U zagrebačkoj galeriji Vn (Ilica 163a) u četvrtak, 9. srpnja 2015., s početkom u 20 sati, otvorit će se izložba "The Lonely Walkers" s potpisom OKO. "The Lonely Walkers" je serija slika koja je upravo obrnutog likovnog izričaja od crno-bijelih grafičkih životinja, to je onaj drugi pristup životu, pun boje i djeluje dječje... Realno, za mene puno zahtjevniji jer zahtijeva veću hrabrost. Jedna od meni najdražih knjiga je 'Sanjarije usamljenog šetača' J. J. Rousseaua i ponekad mi se čini da smo svi usamljeni šetači u ovom svijetu u kojem živimo", rekla je OKO o svom novom izložbenom postavu.

Umjetnica OKO ponovno budi kreativnu scenu Zagreba (фото 1)

Stvarajući svoja djela, ali i eksperimentirajući sa svojim radom, OKO će se poslužiti uzrečicom: "Everybody has a personal truth. A personal truth is what you believe about yourself when nobody's listening and nobody's watching.
" (Svatko ima svoju istinu. A istina u koju vjerujete o sebi je ona koju stvorite o sebi kada vas nitko ne sluša i nitko ne gleda).

Umjetnica OKO ponovno budi kreativnu scenu Zagreba (фото 2)Stvarajući istinu o sebi OKO je ponovo uspjela stvoriti svojevrsna umjetnička djela, potvrđujući svoje umjetničke vrijednosti i utjecaj na hrvatsku umjetničku scenu na kojoj iznimno dobro participira. Bez obzira na to u kojem se umjetničkom izričaju predstavlja publici i javnosti.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više