Search

Ekskluzivni uvid u novo izdanje časopisa Garage

Ekskluzivni uvid u novo izdanje časopisa Garage

Patrick Demarchelier i Cindy Sherman za Garage Russia


Daša Žukova predstavit će rusku verziju svojeg časopisa Garage. Büro 24/7 ima ekskluzivni uvid u naslovnicu i fotografije koje će krasiti novo izdanje časopisa o suvremenoj umjetnosti i modi.

garagerussia

Iz projekta Borisa Mikhailova

U prvom broju će biti predstavljeni specijalni projekti na kojima su radili slavni fotografi Patrick Demarchelier, Boris Mikhailov i Paolo Roversi. Na naslovnici se nalazi zanimljiv zajednički rad Patricka Demarcheliera i Cindy Sherman, projekt rađen za internacionalno izdanje časopisa Garage - maska lica kultne umjetnice. Poznati fotograf je došao na inovativnu ideju da izradi maske lica Cindy Sherman bazirane na njenom autoportretu, izloženom na nedavnoj retrospektivi u njujorškom muzeju MoMA pod imenom Untitled #461 (2007.-2008.). Maske je stavio na modele i na taj način organizirao photoshoot, koji je u cijelosti objavljen u internacionalnom izdanju magazina.

Daša Žukova je prokomentirala temu prvog izdanja riječima: "Garage je ogledalo koje odražava i vas, i mene i mnoge druge. Zato je posve prirodno da je prvi ruski broj posvećen identitetu, subjektivnom odnosu čovjeka sa samim sobom i potrebi za odnose s drugima i svijetom koji nas okružuje".

garagerussia

Patrick Demarchelier, iz serije Vanity Fair, 2012.

garagerussia

Urs Fischer, iz serije Problem Painting, 2012.

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više