Search

3 stvari zbog kojih trebate posjetiti SuperUho festival u Šibeniku

3 stvari zbog kojih trebate posjetiti SuperUho festival u Šibeniku

Einstürzende Neubauten, Flogging Molly, Sun Kil Moon, of Montreal...

Urednik: Tina Kovačiček


Image: PR

Pripremite se za provod u Šibeniku

Još samo dva dana dijele nas od drugog izdanja SuperUho Festivala koji će od 3. do 5. kolovoza dodatno užariti šibensku Tvrđavu sv. Mihovila i gradsku plažu Banj. Ova jedinstvena lokacija koja ostavlja bez daha predstavit će publici preciznu selekciju vrsnih izvođača s globalne, ali i regionalne nezavisne glazbene scene. Između reda kupanja i reda sunčanja predlažemo da se prepustite čistom užitku mirisa, boja, okusa i zvukova u još jednom nezaboravnom ljetu. Donosimo vam tri dobra razloga za skori posjet Šibeniku! 

Raznolik program festivala SuperUho
Glazbeni meni pomno je biran, bogat najrazličitijim žanrovima i podžanrovima kako bi utažio glad i najzahtjevnije publike. Tako će se, primjerice, na istom mjestu u ovogodišnjem izdanju naći eksperimentalni Einstürzende Neubauten i indie electro nomadi i veseljaci of Montreal.
Dakako tu je i odličan popratni program koji vam neće dati vremena za prazan hod. Uz pratnju DJ-a moći ćete se okušati u windsurfingu, mnogobrojnim kvizovima, uživati u zalogajima gastro delicija i čaši kvalitetnog vina, a sve to uz besplatni Wi-Fi internet i izležavanje na XXL krevetima pod baldahinima.

Odlične lokacije

Uz sjajnu glazbu koju SuperUho donosi svojoj publici, veliki bonus, kojemu samo rijetki mogu odoljeti, bajkovite su i romantične lokacije na kojima se festival održava. U glavnom programu ljubitelji glazbe uživat će na obnovljenoj Tvrđavi sv. Mihovila s rajskim pogledom na šibenski arhipelag, dok su zagrijavanja za vrhunac večeri uz zalaske sunca i akustične koncerte te afteri uz izlaske sunca svakodnevno organizirani na plaži Banj.

3 stvari zbog kojih trebate posjetiti SuperUho festival u Šibeniku (фото 1) 

Kupanje na obližnjim otocima

Mogućnost koju nudi ovaj prekrasan grad na obali izleti su na obližnje otoke Zlarin i Prvić. Od užurbane gradske vreve u samo pola sata možete pobjeći na jedan od ovih simpatičnih otočića i uživati uz umirujuće zvukove cvrčaka i udarce valova o obalu. I spremni i odmorni dočekati večernje koncerte!

Ako ste u prilici, svakako preporučujemo da si priuštite ovaj glazbeni užitak za dušu i tijelo, čitav ostatak godine bit će vam zahvalan. Stoga, pravac Šibenik na SuperUho festival, a sve informacije saznajte ovdje

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više