Search

BURO. Hrvatska i BURO. Srbija se udružuju u zajednički regionalni projekt

BURO. Hrvatska i BURO. Srbija se udružuju u zajednički regionalni projekt

Tekst: BURO.


Image: BURO.

S velikim ponosom najavljujemo da se dvije medijske kuće, BURO. Hrvatska i BURO. Srbija udružuju u zajednički multimedijalni projekt BURO. Adria, pod licencom BURO. Globala, s bazom u Londonu.

Ovo povezivanje dolazi kao logičan slijed događaja u razrađenoj poslovnoj strategiji koja povezuje Srbiju i Hrvatsku kao dva važna tržišta u regiji.

BURO. Hrvatska kao lider i pionir lifestyle projekata s prepoznatljivom vizualnom estetikom, relevantnim temama iz područja mode, društva, pop kulture i lifestylea, nakon osam godina postojanja čini novi korak ka suvremenijem i modernijem pristupu, u skladu s najvećim svjetskim trendovima. BURO. Srbija kao najbrže rastuća lifestyle destinacija, ostvarila je isti utjecaj i uspjeh na srpskoj medijskoj sceni te je spajanje ove dvije franšize bilo samo pitanje vremena. “Iako su kanali suradnje između BURO. Hrvatska i BURO. Srbija uvijek bili otvoreni, sada ta suradnja prelazi na ozbiljniji nivo. Oba projekta će se i dalje obraćati svojoj publici, svaki na svojem tržištu, ali sa zajedničkim menadžmentom BURO. Adria. Sigurni smo da će ovo ujedinjenje imati veliki odjek u regiji te da ćemo zajedno ispisati neko novo poglavlje BURO. projekta”, izjavio je Milan Đačić, suosnivač BURO. Adria.

Planovi za buduće poslovanje su veliki i s uzbuđenjem vam najavljujemo nove aktivnosti na zajedničkom razvijanju suvremenije online platforme s ciljem da se čitateljima ponudi jedinstveno iskustvo i sadržaj. U planu je i uskoro predstaviti novi urednički tim BURO. Hrvatska, novi koncept stranice, kao i razvoj multimedijalnih projekta koji će BURO. brend učvrstiti kao luksuznu destinaciju s hrabrim, dinamičnim i inovativnim pristupom.

Kako BURO. brend svakodnevno djeluje na prostorima Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Makedonije poseban naglasak bit će stavljen na regionalne projekte koji će ova tržišta ujediniti u jednu snažnu marketinšku cjelinu.

Kvaliteta, inkluzivnost i inovativnost su BURO. DNK od samog početka.

Potrudit ćemo se opravdati sva očekivanja, punom parom nastavljamo s realizacijom svih osmišljenih projekata.

Hvala vam na povjerenju.

BURO. Hrvatska i BURO. Srbija se udružuju u zajednički regionalni projekt (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više