Search

Čudesni svijet Elona Muska i što ste sve propustili ovih dana

Čudesni svijet Elona Muska i što ste sve propustili ovih dana

Tekst: BURO.


Ako Elon Musk nije s neke druge planete, onda stvarno ne znamo tko je. Pored Grimes, razumije se, što samo potvrđuje da pored toga što su power couple jesu i iz neke druge dimenzije. Uostalom, u prilog tome ide i što je i sam Elon nedavno napisao na Twitteru da čovječanstvo treba učiniti multi planetarnom vrstom. To ćemu, kako stvari stoje, i poći za rukom, a ako ništa drugo s Neuralinkom će napraviti neko ozbiljno čudo i na ovoj planeti, pa se čini da su “Westworld” i “Black Mirror” scenariji bliže nego što smo mislili. Nakon snimke na kojoj Pager, devetogodišnji majmun kojem je ugrađen Neuralink pokreće igricu samo svojim umom, prilično je jasno da svašta još možemo očekivati. I da, još uvijek ne znamo kako se osjećamo po tom pitanju.

Bilo kako bilo, jasno je i to da u nedostatku aktivnosti iz Kanye univerzuma, Elon sa svojim svakodnevnim aktivnostima nadopunjuje taj nedostatak i postaje opsesija broj jedan, pa u to ime prelazimo preko informacija iz ovog svijeta koje ste možda propustili radeći neke obične životne stvari.

SpaceX je najavio lansiranje mJesečevog satelita koji je finanCiran Dogecoinima

Znamo kako se osjećate. Vjerojatno je prvo pitanje koje ste se zapitali “što!?”, a i drugo i treće. Elon je prije nekoliko dana objavio da će SpaceX pokrenuti misiju na Mjesec i lansirati satelit sljedeće godine, a sve će u potpunosti biti financirano Dogecoinima. Dogecoin je jedna od kriptovaluta, koja je napravljena na osnovu šiba inu memea iz 2013 (da to je the pas iz svih mogućih memova.) Osnivač SpaceX-a je rekao da će satelit, prigodno nazvan Doge-1 biti “prvi kripto u svemiru”, a ujedno i prvi “meme u svemiru”. A gdje su memovi tu su ljudi, realno, samo je pitanje trenutka. Priopćenje je objavljeno prije tri dana, a to je rezultiralo gotovo momentalnim porastom potražnje i cijene Dogecoina. Također je i prigodno ispraćeno videom za pjesmu “Dogecoin Song – to the Moon” koje potpisuje YouTuber Herr Fuchs, koji se poigrao izrekom da će cijena Dogecoina skočiti “do Mjeseca”.

Elone i Grimes u Saturday Night Live

Ovo teško da ste propustili, sve i da živite ispod kamena i bez interneta. Nemoguće je ne gledati i skloniti pogled, ali isto tako je i nemoguće ne osjetiti malo susramlja i pitanje "zašto, zašto, zašto"? Okej, svi znamo što je SNL, i kako to obično izgleda ali Elon kao Wario iliti "zli Mario" i Grimes kao Princess Peach su nas nekako uhvatili potpuno nespremnim. “Uključite SNL da vidite kako pokušavam glumiti!" napisala je Grimes, i ako ništa drugo cijenimo iskrenost. "Pokušaj" je prilično dobra riječ, a zaplet je takav da je Princess Peach optužena da vara Maria s njegovim bratom Luigijem. Ako ste iz bilo kojeg suludog razloga ikada željeli čuti Miss Anthropocene kako pretjeruje u karikiranju talijanskog nalgaska, što da vam kažemo osim- imate sreće, i izvolite.

Nove titule

Elon je nedavno promijenio svoje zvanje iz glavnog izvršnog direktora i imenovao se za "Technoking of Tesla". U praksi, on će ostati na poziciji direktora ali je odlučio da se zove drugačije. Isto tako, i financijski direktor Tesle, Zach Kirkhorn, više nije to imenom, već ima novu titulu- "Master of Coin". Pored toga što je kralj tehnologije, Elon u posljednje vrijeme regularno tweeta Dogecoin memove, a koristi se i titulom "Dogefather".

Sve u svemu, možemo zaključiti samo jedno, ovaj put i javno. Na čemu god da je Elon želimo i mi isto. Duplu dozu. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više