Search

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu

"Strojevi nisu sami"


Image: PR

Zagreb će za vrijeme međunarodnog festivala umjetnosti, robotike i novih medija postati najveće regionalno okupljalište kreativaca, umjetnika, inženjera, znanstvenika i tehnologa, jer na šestom Device_art festivalu i njegovoj centralnoj izložbi "Strojevi nisu sami", koju je konceptualizirao kustos ZHANG Ga, dolaze neka od najvećih imena novomedijske scene. Ralf Baecker (Njemačka), Martin Howse (Velika Britanija), Marnix de Nijs (Nizozemska), Ief Spincemaille (Belgija), Navid Navab (Kanada/Iran) i Wang Yuyang (Kina) samo su neka od imena. Uz istaknute svjetske autore, na izložbi će se predstaviti i hrvatski umjetnici Silvio Vujičić, Mirjana Vodopija, Tin Dožić, Siniša Lordan i Vladimir Novak. Izložba će se otvoriti 18. prosinca u 19 sati u zagrebačkom MSU, a moći ćete je posjetiti do 3. veljače 2019. 

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 1)

Naime, radovi umjetnika predstavljaju najbolje od svjetske suvremene umjetnosti koja se bavi tehnologijom, robotikom i mašinama te temama poput umjetne inteligencije i kibernetike. Zato vam donosimo galeriju radova koje ćete moći vidjeti na jedinstvenoj izložbi "Strojevi nisu sami". 

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 2)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 3)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 4)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 5)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 6)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 7)

Drugačije Advent iskustvo u MSU Zagreb! Upoznajte svijet emotivnih robota i senzualnih strojeva na Device_art festivalu (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više