Search

Film \"La La Land\" apsolutni pobjednik 74. dodjele nagrada \"Zlatni globus\"

Film "La La Land" apsolutni pobjednik 74. dodjele nagrada "Zlatni globus"

Tko je sve slavio sinoć u Los Angelesu?


Image: Getty Images

Sinoć je održana 74. dodjela nagrade Zlatni globus, a najviše je nagrada odnio film "La La Land"

Film "La La Land" oborio je rekord osvojivši nagrade u čak sedam kategorija - za najbolji film u kategoriji mjuzikla, za najboljeg redatelja i scenarij (Damien Chazelle, za najbolju glazbu, najbolju pjesmu i najboljeg glumca (Ryan Gosling) i glumicu (Emma Stone) u kategoriji mjuzikla. 

Nagradu za najbolji film u kategoriji drame dobio je film "Moonlight" Berryja Jenkinsa, za najbolji animirani film "Zootopia", a za najbolji strani film "Elle" redatelja Paula Verhoevena. Nagradu za najboljeg glumca odnio je Casey Affleck za ulogu u filmu "Manchester By The Sea", za najbolju glumicu Isabelle Huppert za ulogu u filmu "Elle". Za najbolje sporedne uloge nagrade su dobili Viola Davis za film "Fences" i Aaron Taylor-Johnson za "Under The Cover Of Night". Najboljom dramskom TV serijom proglašena je serija "The Crown", komedijom "Atlanta", a najboljim TV filmom "The People v. O.J. Simpson: American Crime Story". Nagradu Cecil B. DeMille za životno djelo dobila je Meryl Streep.

Tko je još slavio na 74. dodjeli nagrada Zlatni globus sinoć u Los Angelesu saznajte na službenim stranicama Zlatnih globusa

Emma Stone

Casey Affleck

Viola Davis

Isabelle Huppert i Paul Verhoeven

Aaron Taylor-Johnson

Meryl Streep

Related articles

Buro 24/7 Selection

više