Search

George R.R. Martin napisat će knjige o povijesti obitelji Targaryen

George R.R. Martin napisat će knjige o povijesti obitelji Targaryen

"Fire & Blood"


Image: buro247.ua

Sve što ima veze sa serijalom "Game of Thrones" obožavatelji diljem svijeta s oduševljenjem dočekaju, stoga nema sumnje da će nove knjige Georgea R.R. Martina doživjeti veliki uspjeh

Od kada se počela prikazivati ova omiljena fantasy serija koja je nastala prema knjigama Georgea R.R. Martina, cijeli svijet se ne može zasititi svega što je povezano uz nju. Sada je ovaj američki pisac najavio kako će njegov opus dobiti još jedan serijal knjiga, a to je "Fire & Blood". Kako sam Martin naglašava u središtu pozornosti će biti povijest valirijske dinastije Targaryen, obitelji koja je svima poznata iz knjiga i serije kao ona koja može jahati i kontrolirati zmajeve. Zmajeva do pojave Daenerys nije bilo u svijetu Westerosa, ali nekoć su na području stare Valyrije bili nadmoćna vrsta koju su kontrolirale moćne valirijske obitelji.

George R.R. Martin napisat će knjige o povijesti obitelji Targaryen (фото 1)

Među njima je bila i obitelj Targaryen koja je zapravo bila jedna od slabijih obitelji u Valyriji. Radnja neće pratiti događanja u njihovoj iskonskoj domovini, već razdoblje od vremena Aegona Osvajača do vremena Aegona III. Bit će prikazano sve: ratovi, ljubavne veze, odnosi u obitelji i jako, jako puno zmajeva. Martin je svojim obožavateljima na blogu obećao kako će biti jako puno priča i detalja vezanih uz zmajeve te će knjiga imati genijalne ilustracije koje će napraviti Doug Wheatley. Prva dio serijala knjiga "Fire & Blood" trebao bi biti izdan 20.studenog, 2018. godine, a mi jedva čekamo da ponovo uronimo u fantastičan svijet Martinove mašte.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više