Search

Hrvatski fotografsko-stilistički projekt \"Experimental View\" predstavit će se i u Beogradu

Hrvatski fotografsko-stilistički projekt "Experimental View" predstavit će se i u Beogradu

"Experimental View"


Image: PR

Nakon iznimno uspješne izložbe u Galeriji Kranjčar u veljači ove godine, fotografsko-stilistički dvojac Ivan Pavliš i Ivana Pavić svoj "Experimental View" predstavit će 21. rujna u Beogradu u multimedijalnom centru Dorćol Platz

"Jako smo sretni i ponosni što "Experimental View" putuje van granica Hrvatske te što će ga moći pogledati i beogradska publika", kažu autori, fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić.
 
Urbani prostor Dorćol Platza  otvoren je za nove umjetničke forme i svjetske tendencije, doprinosi širenju kozmopolitskog duha Beograda te kao takav predstavlja idealnu kulisu za seriju crno-bijelih fotografija velikog formata koje prikazuju moćnu sinergiju fotografskih elemenata sa stilističkim formama tekstura i volumena. Korištenjem fotografije kao medija kojim će prezentirati svoje ideje, na promatrača se prenosi određena doza sirovosti te nepoznate i hladne eksperimentalnosti.

Hrvatski fotografsko-stilistički projekt "Experimental View" predstavit će se i u Beogradu (фото 1)
 
Fotograf Ivan Pavliš i modna stilistica Ivana Pavić ovim su projektom iskoristili slobodu umjetnosti kao najintenzivniju formu individualizma. Autori su pokušali "pomaknuti" komercijalan pristup modi - s kojim se svakodnevno susreću - te "riskirati" drugačijim pristupom unutar područja modne fotografije.

Hrvatski fotografsko-stilistički projekt "Experimental View" predstavit će se i u Beogradu (фото 2)

Hrvatski fotografsko-stilistički projekt "Experimental View" predstavit će se i u Beogradu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više