Search

\"Hungry Ghost\" - odličan strip s horor pričama o kulinarskim chefovima!

"Hungry Ghost" - odličan strip s horor pričama o kulinarskim chefovima!

Novi strip Anthonyja Bourdaina


Image: buro247 arhiva,
PR

Dok poznati chef pokušava otvoriti azijsku tržnicu u New Yorku, istovremeno izdaje nastavak serijala svojih stripova koji su brojni obožavatelji željno iščekivali!

Anthony Bourdain, jedan od najutjecajnijih kulinarskih chefova u svijetu, prije nekoliko dana izdao je nastavak svog serijala stripova pod nazivom "Hungry Ghosts". Prisjetimo se, Bourdain je 2012. godine izdao svoj prvi strip, "Get Jiro!", koji donosi priču o sushi majstoru koji siječe glave gostima koji naruče California rolls. Tri godine kasnije izdao je nastavak "Get Jiro: Blood and Sushi" i oba nastavka su doživjela veliki uspjeh. Njegov treći strip inspiriran je igrom 100 Svijeća iz japanskog Edo razdoblja, u kojoj se samuraji natječu tko će ispričati što strašniju priču.

U "Hungry Ghosts" pripovjedači nisu samuraji, nego chefovi iz cijeloga svijeta čije su strašne priče o hrani. Jedna priča prati događaje iz prefekture Nigata, u kojoj seoski kuhar na teži način uči što je diskrecija, nakon što se susretne sa Snježnom ženom, a Gladni duhovi zapečate sudbinu izgladnjelih seljaka na najbrutalniji mogući način. Druga priča prikazuje uspješnog mladog kuhara koji se vraća u svoje rodno mjesto iz velikog grada i tamo nalazi nezasitna usta koja mora hraniti, pa uči što znači izreka da put do čovjekova srca vodi kroz želudac. Riječ je o pričama koje su istovremeno brutalne, ali i obrazovne i uvode nas u svijet gdje se kroz hranu uče životne vrijednosti. Uz koju krvoločnu scenu. Cijena stripova je 3,99 dolara, a od 31. siječnja možete nabaviti svoj primjerak.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više