Search

James Franco piše knjigu o Lani Del Rey?

James Franco piše knjigu o Lani Del Rey?

"Flip-Side: Real and Imaginary Conversations With Lana Del Rey"


Image: buro247.ru

Glumac i redatelj James Franco, poznat kao veliki obožavatelj lika i djela Lane Del Rey, intenzivno radi na dovršavanju knjige o svojoj velikoj muzi i prijateljici

James Franco jedan je od najvećih obožavatelja glazbenice Lane Del Rey. Prije pola godine na svom Instagram profilu ovaj je glumac najavio da će se vjenčati s pjevačicom, da bi ubrzo opovrgnuo vijest, kazavši kako je sve bila samo šala. A prije tjedan dana za časopis V Magazine napisao je esej o pjevačici, a na kraju se ispostavilo da je to ustvari odlomak iz njegove knjige "Flip-Side: Real and Imaginary Conversations With Lana Del Rey" (Sa suprotne strane: stvarni i izmišljeni razgovori s Lanom Del Rey).

Ipak, čini se kako ova knjiga nije još jedna Francova šala. Na internetu se već pojavila naslovnica koju čini kolaž od polaroida s likom pjevačice. Još nije poznato koju će priču iz života kraljice pop noira ispričati James Franco na 100 stranica knjige, ali doznajemo da je Lana izrazila želju da je u knjizi Franco opiše, umjesto da to bude njezin glas: "Čini mi se da će to biti bolje nego da citiraš moje riječi. Barem pokušaj."

Knjiga bi trebala ugledati svjetlo dana u ožujku 2016. godine, a mi se nadamo da će u njoj biti više stvarnih priča iz života Lane Del Rey, nego izmišljenih.

James Franco piše knjigu o Lani Del Rey? (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više