Search

Judita Franković i Marko Cindrić kao Mr. i Mrs. Smith? Zvuči zanimljivo!

Judita Franković i Marko Cindrić kao Mr. i Mrs. Smith? Zvuči zanimljivo!

"Room N°13"


Image: Facebook

S obzirom na činjenicu kako je "Room N°7" bila najigranija predstava u ZPC-u prošle godine, logično je bilo i da cijela priča dobije nastavak koji nam premijerno stiže u subotu, 26. svibnja u 20 sati... A vi ako imate kakva pitanja, slobodno zovite recepciju. Spojit ćemo vas s "Room N°13" jer svi odgovori su tamo...

"Room N°13" novi je projekt koji se nadovezuje na "Room N° 7", premijerno odigranom prošle godine u suradnji Dance Company &M i Judite Franković, a o čemu smo detaljno pisali ovdje uz popratno snimljeni video.

"Kako je "Room N°7" dobio jako pozitivan feedback, čemu svjedoči činjenica da je najigranija predstava u ZPC-u u 2017. godini, odlučili smo pod krovnom idejom Motela realizirati još jednu sobu - Room N°13 i nastaviti suradnju kako s postojećim, tako i s novim suradnicima" rekla nam je Andrea Solomun iz Dance Company &M.

Judita Franković i Marko Cindrić kao Mr. i Mrs. Smith? Zvuči zanimljivo! (фото 1)

Podsjetimo, prije dvije godine u The New Yorkeru izašla je priča novinara Gayja Talesea o Geraldu Foosu, Amerikancu koji je 1966. godine kupio motel na čijim je stropovima izbušio rupe i promatrao svoje goste punih trideset godina, svjedočeći između ostalog i ubojstvu koje nikada nije prijavio. Inspirirana pričom, predstave "Room N°7" te i "Room N°13" pričaju o potrebi promatranja i gledanja koja su u današnje vrijeme uistinu postala kruh kojim se hranimo.

Istražujući neiscrpnu temu voajerizma kreativni tim proučava potencijalne goste i radnike unutar jednog oronulog i derutnog Motela kroz uvid u razne sobe i prostore istoga. Neki karakteri koje istražuju su s ovoga svijeta, neki s onog drugog, dok su neki samo metafore za odnose.

Judita Franković i Marko Cindrić kao Mr. i Mrs. Smith? Zvuči zanimljivo! (фото 2)

U "Room N°13" našeg Motela, gledatelji će imati priliku svjedočiti kako Judita Franković i Marko Cindrić u ulogama profesionalnih ubojica, kao Mr. i Mrs. Smith, pronalaze nanovo strast. Priča je to o ženi koja se čini sastavljeno, ali se raspada i skuplja, bullyingu koji je sve češći u našem društvu... Provjerite kako će se radnje između likova odvijati iz prve ruke 26.05, u subotu, u 20 sati u Zagrebačkom Plesnom Centru (Ilica 10). Više o svemu pronađite na službenom Facebook eventu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više