Search

Kakva čast: Mlada glazbenica pjevat će naslovnu stvar za novi James Bond film

Kakva čast: Mlada glazbenica pjevat će naslovnu stvar za novi James Bond film

U kratkom roku domogla se najtraženije gaže

Tekst: D.M.


Image: Instagram

Navikli smo da dolazak novog James Bond filma iščekujemo više nego bilo koji drugi. Iako možda niste obožavatelj ove višedesetljetne franšize, ne možete poreći njen utjecaj na filmsku, ali i opću kulturu. Prisjetimo se samo posljednje smjene dva tajna agenta - kada se legendarni glumac Pierce Brosnan odrekao svoje uloge života, nismo bili sigurni da bi ga itko mogao zamijeniti, a sad se čini kako je njegov nasljednik, Daniel Craig oduvijek bio 007. No, protagonist nije jedini fokus bondomanije.

Svaki novi nastavak dolazi s odličnom pjesmom, a s prilikom da ju otpjeva, glazbenik koji dobiva tu odgovornost, dobiva s njom i novu, profinjeniju reputaciju, koliko god poznat već bio do tada.

Nadolazeći nastavak imena "No Time to Die", koji se u Velikoj Britaniji premijerno prikazuje 2. travnja, započet će pjesmom i šaputavim glasom Billie Eilish. Najposvećeniji obožavatelji među nama već su slutili ovu suradnju. Naime, Eilish je u proteklih par mjeseci na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija ikoničkih bond djevojaka. Ovom će kolaboracijom kantautorica postati najmlađa glazbenica kojoj je pripala ta čast. Eilish je pjesmu još neotkrivenog imena napisala, kao i sve ostale, sa svojim bratom Finneasom O'Connellom, a za kompletni aranžman glazbe u filmu odgovoran je skladatelj Hans Zimmer i produkcija Interscope.

Leave a comment

više