Search

Kate Middleton je rodila sina!

Kate Middleton je rodila sina!

Dječak Williama i Kate engleska je budućnost

Tekst: BURO.


Nakon mnogih postavljenih pitanja i polemika, koju ulogu kraljevska obitelj igra za stvarnost Ujedinjenog kraljevstva i igra li ju uopće, danas je na svijet stigao odgovor na sve nedoumice, koji mnogim Britancima daje vjeru u bolju budućnost.

Sin princa Williama i Kate Middleton jednog će dana naslijediti prijestolje. On je simbol obnovljene i pomlađene monarhije, a javnost je naprosto oduševljena što je na svijet došao upravo sin, bez obzira na to što bi i djevojčica jednoga dana mogla imati pravo na prijestolje.

Kate Middleton je rodila sina! (фото 1)

Princ Charles i princeza Diana s Williamom, 1982.

Nakon dugogodišnjeg iščekivanja zaruka i kraljevskog vjenčanja, sad je na red došlo još jedno slavlje. Oči javnosti uperene su u mladi par i sve nade položene u ovaj mladi život. Čini se kako princ Harry nikada neće doći vlast, što izaziva veliki interes i rasprave u medijima, a kakve će tek rasprave pokrenuti rođenje novog prijestolonasljednika tek ćemo vidjeti. Princ Harry se može pohvaliti mnoštvom naslovnica u medijima, ali ne u tako pozitivnom tonu. Sada se dvor nada kako se taj slučaj neće ponoviti, dok se paralelno pojavljuje mogućnost kako će kraljica Elizabeta II. uskoro titulu prebaciti na svoga sina, princa Charlesa.

Kate Middleton je rodila sina! (фото 2)

Princ Charles i princeza Diana s Harryjem, 1984.

Procjenjuje se kako će rođenje sina, osim općenarodnog slavlja, donijeti povećanje prihoda od turista, te prodaje alkohola i suvenira. Upravo to je činjenica koja će koristiti cijelom gospodarstvu i koja ovom sretnom događaju za mladi kraljevski par daje jednu dodatnu pozitivnu dimenziju.

Kate Middleton je rodila sina! (фото 3)

Princ William i Kate Middleton

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više