Search

Lars von Trier priprema novi film

"The House That Jack Built"


Image: buro247.ru

U kratkom videu kontroverzni danski redatelj Lars von Trier najavio je snimanje novog filmskog projekta pod naslovom "The House That Jack Built", a najavu je završio citatom Davida Bowieja

Na svojoj Facebook stranici ekscentrični redatelj Lars von Trier objavio je kratki video u kojem nas je ne ulazeći previše u detalje obavijestio da priprema novi film koji će nositi naziv "The House That Jack Built", dodavši vrlo tajanstveno citat Davida Bowieja "This ain't rock'n'roll, this is genocide" ("Ovo nije rock'n'roll, ovo je genocid") iz pjesme "Future Legends" s albuma "Diamond Dogs" iz 1974. godine. Video završava von Trierovim odlaskom iz kadra, a zanimljiv i znakovit je i detalj na njegovoj glavi – bijela marama, baš poput one kakvu je Bowie nosio u svom posljednjem videu "Lazarus". 

Kako je prethodno najavljivano, projekt "The House That Jack Built" zamišljen je kao televizijska serija u osam nastavaka, međutim, kako se čini, ipak će ugledati svjetlo dana u obliku filma. Radnja nas uvodi u priču o serijskom ubojici, i to iz njegove perspektive. Snimanje kreće ove jeseni. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više