Search

Mjuzikl koji New York jedva čeka

Mjuzikl koji New York jedva čeka

Priča inspirirana Annom Wintour

Image: Buro247.ru

Lik Anne Wintour nastavlja fascinirati sve sfere showbusiness svijeta pa je tako sada slavnoj modnoj urednici posvećen i mjuzikl

Danas će se održati premijera mjuzikla "Ryan Raftery is the Most Powerful Woman in Fashion" mladog glazbenika i glumca Ryana Rafteryja koji je u potpunosti inspiriran Annom Wintour. Ryan od 2009. izvodi jedan mjuzikl godišnje i dok je do sada vukao inspiraciju iz vlastitog života, ove godine mu je ponestalo ideja te se odlučio okrenuti ženi koja ga apsolutno fascinira svojom pojavom. "Ona je Hillary Clinton i Darth Vader u jednom", smatra Ryan. Tako je samu priču odlučio bazirati na notornoj naslovnici Voguea s Kim i Kanyeom nakon koje se Ryan u ulozi Anne pribojava otkaza te razmatra svoj život, a informacije o liku je tražio u svim intervjuima koje je glavna urednica Voguea davala u medije.

Ryan će kao jedini lik na sceni promijeniti mnogo kostima, postojano noseći periku da izgleda poput Anne. I sam priznaje kako se pomalo pribojava Anne Wintour, ali bit će to zabavna priča. A hoće li biti reakcije od velike urednice, saznat ćemo nakon premijere.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više