Search

Neobjavljene fotografije s vjenčanja princeze Diane na aukciji

Neobjavljene fotografije s vjenčanja princeze Diane na aukciji

Iz privatnog albuma službenog fotografa


Image: buro247.ru

Na radost kolekcionara iz cijelog svijeta stiže vijest da će se 14 dosad neobjavljenih fotografija s vjenčanja princeze Diane i princa Charlesa u rujnu naći na dražbi

Fotografije s kraljevskog vjenčanja iz 1981. godine, koje su bile u vlasništvu službenog fotografa koji je snimio svečani događaj, Patricka Litchfielda, jučer su se pojavile na internetskim stranicama aukcijske kuće RR Auction. Ove povijesne fotografije prikazuju princezu Dianu i princa Charlesa, kraljicu Elizabetu i princa Phillipa, ali i princezu Anne i Margaretu, mlađu Elizabetinu sestru, u jednoj neformalnijoj atmosferi. Nakon što je svečana ceremonija u katedrali sv. Pavla završila, kraljevska se obitelj uputila na svečani prijem u Buckinghamsku palaču. Na fotografijama možemo vidjeti kraljicu Elizabetu kako gleda reportažu o atmosferi s londonskih ulica i oduševljenoj publici koja je s velikim zanimanjem pratila kraljevsko vjenčanje; princeza Diana razgovara s praunukom Winstona Churchilla, zatim, tu je slika novopečenih supružnika na balkonu koji mašu gomili okupljenoj ispred palače, a Litchfield je ovjekovječio i mladu Dianu i pomoćnike koji joj pridržavaju dugački šlep vjenčanice. 

Neobjavljene fotografije s vjenčanja princeze Diane na aukciji (фото 1)

Ova jedinstvena serija crno-bijelih fotografija, ali i onih u boji, koja se nije našla čak ni u svadbenom albumu mladenaca, na tržištu će se naći tijekom rujna.

Neobjavljene fotografije s vjenčanja princeze Diane na aukciji (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više