Search

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način

Projekt fotografkinje Nine Đurđević

Tekst: Tina Kovačiček


Image: Nina Đurđević

U moru komercijalnih proizvoda, otkrili smo jedan sasvim "običan" Ljubavni proizvod koji će vas podsjetiti na ono najbitnije...

Nina Đurđević završila je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, smjer Filmsko i televizijsko snimanje te MA iz fotografije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Odradila je brojne samostalne i grupne izložbe, u Hrvatskoj, ali i šire, dobila pohvale, nagrade i stipendije, sudjelovala na raznim fotografskim panelima, a njezine se fotografije iz serije Objekt(iv) nalaze u fundusu zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt. Nova crtica koju možemo dodati njezinoj biografiji jest i ta da je osmislila brend Ljubavni proizvod na koji nitko ne ostaje ravnodušan. Zašto? Zato što nas na jednostavan način podsjeća na ono najvažnije u životu - ljubav!

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način (фото 1)

Nina je odlučila svoje fotografije na kojima je zabilježila natpis "ljubav" i sve inačice iskazivanja iste, uokviriti i predstaviti ih kao dekorativni element za interijer, ali i kao potencijalan poklon dragim ljudima. Kada Nina fotka ljubav, tada ona dolazi u crnom, bijelom i drvenom okviru te dimenzijama 17.5x12.5x3.5 cm, a dostavit će vam je po potrebi i na adresu.

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način (фото 2)

"Zapažanje je započelo spontano, bilježenjem svakojakih natpisa i grafita po gradu, i to isprva mobitelom. Kao na primjer 'Nemamo wi-fi’, ‘Razgovarajte jedni s drugima'. 'Mjesto za ljubljenje', 'A natpis ko natpis', 'Inače?'… Sve češće i na raznim mjestima po gradu, počeli su se pojavljivati 'Ljubav' i 'Samo ljubav'. Tiho, skromno i nevjerojatno jako. A meni su ti natpisi i fotografije koje su nastale od toga, divno poslužile za izražavanje - počela sam ih stavljati u male okvire i poklanjati u raznim prigodama. Pa sam primijetila da je lijepo i poticajno biti okružen pozitivnim podražajima. A Ljubav je najljepši pozitivan podražaj!", objašnjava Nina početak svoje romantične fotografske ideje.

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način (фото 3)

Njezin Ljubavni proizvod trenutno možete pronaći u studiju Lapo Lapo, u Ilici 50, u sklopu projekta Grijalica, a za sve ostale informacije pratite Facebook stranicu.

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način (фото 4)

Nina fotka ljubav i radi to na jedinstveno romantičan način (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više