Search

Nova velika stvar u Zagrebu: Nesvrstani - tjedan za ljude i umjetnost

Nova velika stvar u Zagrebu: Nesvrstani - tjedan za ljude i umjetnost

Lauba ponovo obogaćuje kulturnu ponudu Zagreba


Image: PR

Novi, uzbudljivi umjetnici te najvažnija imena budućnosti naći će se na jednom mjestu koje će imati jako puno glazbe, filmova, radionica i dobre zabave...

Svjedočimo tome da je kulturna ponuda u Zagrebu bogatija nego ikada, pa tako ne nedostaje izložbi, predstava i koncerata. No, uskoro se cijeli kulturni pogon seli na jedno mjesto - poznatu Laubu, koja je već nekoliko godina nezaobilazna kulturna točka. Ove godine se po prvi put održava "Nesvrstani - tjedan za ljude i umjetnost" na kojem će se održati susret galerista, umjetnika, kustosa, kolekcionara i publike. Osim toga, na događanju će 12 nezavisnih galerija i umjetničkih inicijativa izložiti na prodaju selekciju djela eminentnih hrvatskih umjetnika.

Nova velika stvar u Zagrebu: Nesvrstani - tjedan za ljude i umjetnost (фото 1)

Riječ je o jedinstvenoj umjetničkoj konvenciji na kojoj će se u sklopu programa održati okrugli stolovi i predavanja koji će se baviti svim bitnim pojavnostima na suvremenoj hrvatskoj umjetničkoj sceni, a u dvorišnom prostoru Laube posjetitelji će moći uživati u live street artu, nastupima poznatih bendova i DJ-a, projekcijama najboljih filmova s Motovun film festivala te bogatom programu radionica za djecu i mlade. Svi oni koji su željni jedinstvene zabave, ali i edukacije te upoznavanja s našom suvremenom kulturnom scenom, ovo događanje, koje će se održati od 22. do 27. svibnja - ne smiju propustiti!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više