Search

Objavljene nominacije za nagradu Emmy 2016.

Objavljene nominacije za nagradu Emmy 2016.

Većinu nominacija nosi serija "Igra prijestolja"


Image: buro 247.ru,

18. rujna bit će dodijeljena televizijska godišnja nagrada "Emmy", a lista nominiranih kandidata već je poznata

Sinoć je u Los Angelesu objavljena lista nominiranih za 68. dodjelu televizijske nagrade Emmy. Većinu nominacija odnijela je popularna serija "Igra prijestolja", što i ne čudi s obzirom da već treću godinu drži istu poziciju. Uz bok joj stoji kriminalistička serija "American Crime Story" s 22 nominacije, dok treće mjesto po broju istih ima serija "Fargo" koja bi ove godine mogla biti nagrađena u čak 18 kategorija.  

U kategoriji dramskih serija natječu se "Downtown Abbey", odlična serija "Kuća od karata", "Mr.Robot", "Better Call Saul" i "Domovina". Standardno, u kategoriji najboljih humorističnih serija našle su se "Black-ish", "Master of None", "Moderna obitelj", "Silicijska dolina", "Transparent", "Unbreakable Kimmy Schmidt" i "Potpredsjednica".

Objavljene nominacije za nagradu Emmy 2016. (фото 1)
Najbolji glumci u drami su Kyle Chandler (Bloodline), Rami Malek (Mr. Robot), Bob Odenkirk (Better Call Saul), Matthew Rhys (The Americans), Liev Schrieber (Ray Donovan) i Kevin Spacey (Kuća od karata). Među najboljim glumicama su Claire Danes (Domovina), Viola Davis (Kako se izvući s ubojstvom), Taraji P Henson (Imperij), Tatiana Maslany (Orphan Black), Keri Russell (The Americans) i Robin Wright (Kuća od karata).

Objavljene nominacije za nagradu Emmy 2016. (фото 2)
Cjelokupan popis nominiranih možete pogledati na Emmy službnoj web stranici.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više