Search

Odlična izložba povodom otvorenja najvećeg baletnog studija u Zagrebu

Odlična izložba povodom otvorenja najvećeg baletnog studija u Zagrebu

"Movement 1" fotografa Tomislava Marića


Image: Tomislav Marić

Zagrebački plesni studio Andrea’s Room na novoj lokaciji, u Berislavićevoj 21, započeo je s radom početkom listopada, a svečano i službeno otvorenje će biti 19. listopada te popraćeno izložbom baletnih fotografija autora Tomislava Marića

Popularnost rekreativnog baleta, koji nije zaobišao niti modu, filmove i serije, sve je veća i veća, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj. Nakon naše velike priče o baletu za amatere koju možete pročitati ovdje, doznali smo kako je i zainteresiranih svakim danom sve više i više, što svjedoči i veliki broj polaznica u zagrebačkom plesnom studiju Andrea’s Room, koji je od ovog mjeseca iz tog razloga otvoren i na još jednoj, većoj zagrebačkoj lokaciji. Andrea’s Room 2 nalazi se odsad i u Berislavićevoj 21 uz već postojeću lokaciju Kačićeva 13A. Veća kvadratura studija, donijela je tako osim baleta i neke nove sadržaje te aktivnosti o kojima možete više doznati na službenoj Facebook stranici, a osnivačice Andrea Solomun i Ema Janković (Dance Company &M) vas ovim putem pozivaju i na službeno, svečano otvorenje studija na novoj adresi koje će se dogoditi 19. listopada u 19 sati te će biti popraćeno prigodnom izložbom "Movement 1" baletnih fotografija autora i višenagrađivanog fotografa Tomislava Marića.

Odlična izložba povodom otvorenja najvećeg baletnog studija u Zagrebu (фото 1)
Riječ je o fotografu koji se profilirao u dva područja, produkt fotografiji i profesionalnoj portretnoj fotografiji. Surađivao je sa svim značajnijim magazinima na hrvatskom tržištu, a ističe kako je oduvijek uživao u plesnim predstavama. "Prvi presudan trenutak dogodio se nakon workshopa Lois Greenfield, jedne od najpoznatijih svjetskih plesnih fotografkinja, u Arlesu. Drugi presudni trenutak je početak suradnje s Andreom Solomun. Našao sam nekoga s kim mi je lako surađivati, nekoga tko poštuje moje ideje, nekoga čije ideje ja mogu poštivati. Andrea je profesionalac koji se prije svakog snimanja pripremi i na snimanju radimo ono što smo prije snimanja dogovorili, uz minimum improvizacije. Njene tehničke sposobnosti su daleko iznad prosjeka, kao i njena mogućnost izvedbe pokreta." pojasnio je Marić, a neke od fotografija koje ćete imati prilike vidjeti na izložbi ekskluzivno donosimo u nastavku. Spomenimo i kako će u subotu 22. listopada biti organizirani i besplatni ogledni satovi za sve zainteresirane.
Odlična izložba povodom otvorenja najvećeg baletnog studija u Zagrebu (фото 2)Odlična izložba povodom otvorenja najvećeg baletnog studija u Zagrebu (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više