Search

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju

Vi im možete pomoći svojim glasom


Image: PR

Mali Lošinj, Rastoke, Samobor, Vransko jezero, Rovinj, Pag, Karlovac, Rab, Bobovica i Lubenice, samo su neke od lokacije koje se našle kao motiv u sjajnim fotografskim radovima hrvatskih autora, pristiglima na svjetski natječaj WMO-a. Riječ je o selekciji fotografija koje bi se mogle naći tako na novom kalendaru Svjetske meteorološke organizacije nastale na zadanu teme Sunce, Zemlja i vrijeme. Iako je na natječaj pristigla gomila izvrsnih svjetskih fotografija, žiri je pred sobom imao vrlo težak zadatak, no uspjeli su suziti izbor na 74 fotki, među kojima se našlo i niz hrvatskih autora. Publika je ta koja će u konačnici odabrati 12 najboljih svojim glasom, a vi svojim favoritima možete pomoći lajkom na službenoj Facebook stranici WMO-a. U nastavku vam donosimo neke od izvanrednih fotografija hrvatskih autora, a evo tko se sve našao općenito u ovoj zavidnoj konkurenciji na koga smo ponosni: Romeo Ibrišević, Sandro Puncet, Šime Barešić, Ana Ricov, Ivica Juresa, Danijel Palčić, Matej Štegari i Mirna Vidić.

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 1)

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 2)

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 3)

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 4)

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 5)

Pogledajte neke od najljepših fotografija hrvatskih autora koji imaju šansu pobijediti na jednom svjetskom natječaju (фото 6)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više